Бізнес-рада «Ціни держави» шукає менеджера з розвитку

Бізнес-рада «Ціни держави» шукає цілеспрямовану, енергійну та комунікабельну людину на посаду менеджера з розвитку.

«Ціна держави» – проект Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна. Його місія – формування економічного мислення українців та сприяння демократичним та ринковим перетворенням в країні. «Ціна держави» була визнана одним з п’яти найкращих соціальних Інтернет-проектів в Україні в 2014 році (Фокус), а також одним з найзручніших онлайн-сервісів для громадян в 2015 році (AIN).

На поточному етапі перед нашою ініціативою стоїть амбітне завдання розширення діяльності Бізнес-ради «Ціни держави». Бізнес-рада – це дорадчий орган, створений у квітні 2015 року з метою налагодження ефективної взаємодії проекту «Ціна держави» з бізнес-спільнотою. Бізнес-рада об’єднала підприємців, які прагнуть зробити свій внесок у розвиток українського суспільства та запровадження рівних правил гри. Правління Бізнес-ради очолює Ігор Мазепа, Генеральний директор інвестиційної компанії «Concorde Capital».

Бізнес-рада «Ціни держави» прагне залучити до своєї діяльності якомога більше представників прогресивного бізнесу, які поділяють наші цінності. Саме для залучення нових учасників Бізнес-ради ми шукаємо цілеспрямовану, енергійну та комунікабельну людину на посаду менеджера з розвитку.

Менеджер з розвитку займатиметься:

  1. Пошуком потенційних учасників Бізнес-ради;
  2. Підтриманням відносин з Правлінням та учасниками Бізнес-ради;
  3. Сприятиме проведенню публічних заходів Бізнес-рада;
  4. Комунікуватиме ідеї «Ціни держави» з учасниками Бізнес-ради;

Необхідні навички:

  1. Досвід спілкування з власниками бізнесу/ керівниками вищої ланки;
  2. Комунікабельність та презентабельність;
  3. Вміння формувати бізнес-пропозиції;
  4. Досвід ведення перемовин;
  5. Досвід просування товарів/ послуг;
  6. Вільне володіння англійською мовою;

Резюме та мотиваційний лист просимо надсилати на адресу boyarchuk@case-ukraine.kiev.ua. Заявки приймаються до 7 вересня 2015 року. У темі листа вказати «Бізнес-ради «Ціни держави»: менеджер з розвитку».